- Start
-
“Uzturvielu un bioloģiski aktīvo vielu integrācija funkcionālos pārtikas produktos ar mērķi risināt ādas un saistaudu reģenerācijas un zarnu mikrobioma uzturēšanas izaicinājumus." PROJEKTS NR. 5.1.1.2.i.0/1/22/A/CFLA/004 Projekta īstenošanas periods: 01.04.2023. – 30.09.2024. Pētījuma nosaukums: Uzturvielu un bioloģiski aktīvo vielu integrācija funkcionālos pārtikas produktos ar mērķi risināt ādas un saistaudu reģenerācijas un zarnu mikrobioma uzturēšanas izaicinājumus. Pētījums tiek īstenots FARMĀCIJAS, BIOMEDICĪNAS UN MEDICĪNAS TEHNOLOĢIJU KOMPETENCES CENTRA projekta ietvaros.…
-
“Mūsdienīga briežu, pilna cikla bioekonomiska bezatlikumu pārstrāde ar gala produktu – izejvielu ar augstu pievienoto vērtību pārtikas, kosmētikas un farmācijas industrijai iegūšanai” (LAD, 2019) Aizvadītā gada novembrī uzsākts inovatīvs zinātnes sadarbības projekts “Mūsdienīga briežu, pilna cikla bioekonomiska bezatlikumu pārstrāde ar gala produktu – izejvielu ar augstu pievienoto vērtību pārtikas, kosmētikas un farmācijas industrijai iegūšanai”, kura mērķis ir nodrošināt staltbriežu liemeņu…
- End